Biomaja Nordic Oy

Biomaja Nordic suunnittelee, valmistaa, myy sekä vuokraa Biomaja-tiloja. 

Biomaja Nordic Oy:n omistavat Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy ja Sauli Suomi.

Biomaja Nordic Oy :n siirrettävät tilat ratkaisevat monen yksityisen ja yrityksen väliaikaistarpeet liittyen erilaisiin kenttätöihin, projekteihin, yleisötapahtumiin, juhliin, urheilukilpailuihin ja vaikka mihin ... you name it.

Biomajan historia

Biomaja on vuonna 2005 kehitetty, tuotesuojattu , suomalainen, keksintö joka siirtyi nykyisille omistajilleen vuonna 2015.

Yhä edelleen Biomaja-konsepti vastaa kysyntään aivan samoilla argumenteilla kuin syntyessään:

Biomaja on kehitetty rakentajille, remontoijille, seuroille tai tukikohdaksi eri ryhmille - kenelle vain, joka tarvitsee lyhytaikaista wc:llä varustettua suojaisaa lämmintä tilaa.

Esimerkiksi omakotitalon rakentajat, putkiremontin keskellä elävät ja remontoijat joutuvat turvautumaan raskaisiin parakkeihin tai kalliisiin asuntovaunuihin - jopa lähikahviloiden tarjontaan ja wc-tiloihin. Työsuojelulakikin vaatii rakennustyömaita tarjoamaan wc-tilat. Biomaja ratkaisee rakentajan ongelmat kerralla. Tämä helposti siirrettävä, kevyt taukotupa tuo rakennustyömaalle toimiston, levähdyspaikan ja wc-tilat käytännöllisenä pakettiratkaisuna. Biomaja on myös oivallinen taukotila ulkoilmatapahtumii (esiintyjille, järjestysmiehelli, ensiapuväelle, lipunmyyjille, näytteleilleasettajille, jne.) Biomajan kalustosta löytyy myös kaksi "pelkästään wc-Biomajaa", jotka soveltuvat yleisötapahtumiin vaikkapa VIP-alueen käymälöiksi (naisten ja miesten wc + inva-wc)

Biomaja on Biolanin wc:llä varustettu taukotupa, joka palvelee konttorina, lounashuoneena tai tarvikevarastona

Biomajasta löytyvät liitännät esimerkiksi mikroaaltouunille tai kahvinkeittimelle. Biomaja on sähköistetty ja siihen voi liittää aggregaatin, joten se toimii myös verkkovirrasta vapaana. Biomaja on lämmin, valaistu ja lukittava tukikohta kaikille sellaista tarvitseville.